FORSIDE


PRÆSENTATION

SERVICES


AFDELING


BESTILLING


ANBEFALINGER
Sites vi anbefaler
DRB i pressen

NYHEDER

OM DRB
Forside >>> Anbefalinger >>> Kundereaktioner
REAKTIONER FRA KUNDERNE
Vi ved at det, i kraft af at være nogle meget personlige services vi tilbyder, er et stort ansvar vi påtager os. Det er vigtigt for os, at den enkelte føler sig tryg ved at henvende sig til os, derfor har vi her på hjemmesiden indsat nogle udtalelser fra vores kunder.MAILS FRA KUNDERNE TIL DEN RENE BAKKE:

Kære Christina

TUSINDE tak for de dejlige billeder og fordi du har taget dig så godt af vores skønne runde Belly :-)!

Vi kunne jo se på billederne hvordan I to er kommet hinanden ved, og det var så dejligt at se. Det har helt sikkert betydet utroligt meget med al din opmærksomhed og kærlige omsorg. Det var en helt anden kat vi kom hjem til: han var rolig og afslappet. Normalt drøner han under sengen i noget tid og så kommer han ud derfra og begynder at skælde os ud, fordi vi har været væk. Denne gang lå han i sin kurv i vinduet og gav et par mjav mjav, men det var os der måtte komme til kurven for velkomst kys og kram. Han var en rigtig hygge fætter om aftenen, men på en helt anden og meget mere afbalanceret måde. Der er ingen tvivl om, at det skyldes den udsøgte behandling han har fået fra dig.

Igen en milliard tak for din hjælp og kærlige pleje af Belly!

Mange hilsner og store knus fra hele familien inklusiv Belly,

Christina
Hej Christina

Tusind tak for dejlig omsorg for mine dyr og tak for de pragtfulde billeder du har sendt. Fie og Garfield er meget opmærksom på trafikken på hovedtrappen, det virker som om de venter dig hvert øjeblik. Du er savnet. Jeg har lovet dem, at jeg ringer efter dig, næste gang jeg skal være væk hjemmefra.

Tusind tak!

Kærlige hilsner fra Fie, Garfield og Marianne
_____________________________________________________________________________________

Du skal vide, at det er så betryggende for os at du passer dem når vi er nødt til at rejse fra dem. Vi kan bare slappe helt af :-) Tusind tak for det! De er bare altid så glade når vi kommer hjem!

Bastian & Bailey glæder sig meget til at se dig igen lørdag.

Kh, Pernille
_____________________________________________________________________________________

Mine veninder var altid søde til at kigge ind med foder til min kat Pyjamas, men alligevel var hun lidt ked af det når jeg kom hjem efter en overnatning hos familien. En dag kunne ingen passe og jeg ringede til Christina. Hun kom ind ad døren, satte sig ned på gulvet, og gav hele sin opmærksomhed til Pyjamas. Det gjorde hele forskellen! Venskabet mellem de to blev knyttet lige på stedet, og nu får Pyjamas både tid, leg og omsorg når hun bliver passet. Hun er afslappet og glad når jeg kommer hjem, og det gør hele forskellen for mig.

Line Pedersen, Vanløse
_____________________________________________________________________________________


Tak for super pasning af missetøserne, endnu engang, og tak for de gode billeder. Det ser ud til at i rigtig har hygget jer :-)

Kh, Magda, Elektra og Gitte Johansen__________________________________________________________________________________

I mere end tre år, har "Den Rene Bakke" sørget godt for pasning af vores to katte, Emma og Eddie, når vi tog på ferie og familiebesøg. Det er trygt og godt, at kattene får lov at blive hjemme i deres vante omgivelser, og pasningen har hver gang været af høj kvalitet og med stor sans for kattenes væsen og temperament. Vi kan varmt anbefale Den Rene Bakke.   

Familien Bøge Sørensen 

   Emma & Eddie

                                                                                                 
_____________________________________________________________________________________

Til Den Rene Bakke

Når jeg forlader byen lidt og overlader mine to katte til Christina, er det med en fornemmelse af stor tryghed. Det betyder så meget at vide, at de er i de bedste hænder - jeg ville ikke overlade dem til hvem som helst, men når jeg ved, at Den Rene Bakke kommer på besøg, så er jeg aldrig nervøs.

Kattene har jo personlighed...den ene er lidt sky og den anden er en spasmager, men de elsker begge to Christina. Det fik jeg endda lov til at se på en lille video hun havde optaget. Det var helt forrygende.

Alt i alt kan vi ikke undvære Christina, og jeg vil anbefale alle kæledyrsejere at opleve den glæde det er at lade hende passe dyrene.

Allervenligst,

Rikke

+ Ziggy & Sally

Ziggy & Sally

_____________________________________________________________________________________

Da jeg indimellem er med mit arbejde udenlands, er min lille Mulleberg "overladt" til sig selv og det har ikke været nemt. Jeg gik på nettet og tænkte, gad vide om der findes en form for hjemme pasning af katte. Så poppede "Den Rene Bakke" op og da jeg læste om det tænkte jeg "wow, det er lige noget for mig".

At møde Christina og se hende og Mulleberg sammen var skønt og det er rart for mig at man har ordnede forhold. Jeg kan mærke, at jeg kommer hjem til en glad og fornøjet kat som er blevet leget, kælet og nusset med. Også en lille sms med et par billeder der gør en varm om hjertet.

Der skal meget til at overlade sin "baby" i en anden varetægt. Jeg kan derfor kun give Christina de bedste anbefalinger:-)

Mange knus og kram

Sanne Sofie & Mulleberg

____________________________________________________________________________________

Så er vi vil hjemme - og hvor var det skønt at se Sabine igen og mærke, at hun er blevet passet godt på:-)

Vi var jo ikke spor glade for at skulle rejse fra hende, hun har været vant til at de var to katte sammen i huset. Det er jo ikke rart pludselig at skulle være helt alene. Men hun har klaret det fint - med din hjælp - og vi kan intet mærke på hende, altså bortset fra at hun er superkælen:-)

Vi ved ikke hvornår vi skal rejse igen, men til den tid skal du nok høre fra os igen. 1000 tak for din hjælp med vores dyr.

De kærligste hilsner,

Helle & familie

____________________________________________________________________________________

SUPER proffesionel service fra start besøget hos os og hele vejen igennem. Vi kom hjem til de 2 gladeste katte. Du har helt klart en loyal kunde mere. Det er SÅ rart at vide at ens kære dyr er i gode og kærlige hænder når vi er væk.

Mange hilsner

Hanne Sørensen

____________________________________________________________________________________

Så er vi hjemme og alt er fint og kattene ser ud til at have haft det godt - ikke mindst på de billeder du sendte os:-)

Vi er meget glade for at det kunne lade sig gøre på den måde, at kattene kunne blive hjemme. Vi er helt bestemt klar til at benytte os af Den Rene Bakke en anden gang.

Vi høres ved:-)

Med venlig hilsen

Lone

____________________________________________________________________________________

Vi har hygget efter jeg kom hjem, men de har ikke været desperate, så det er bestemt en løsning jeg vil bruge igen. Tusind tak for de dejlige billeder. Rigtig god weekend og endnu en gang tak for det hele.

Knus Bente og Ali Baba & Lille Fis

____________________________________________________________________________________

Tak fordi du har passet så godt på vores små guldklumper! Dejligt at høre at de er blevet forkælet mens vi har været væk:-)

Vi har været rigtig glade for hele forløbet og at I har ryddet så pænt op efter jer. Det er ikke sidste gang vi benytter jer:-)

Mange hilsner fra hele familien & Minimax, Idun, Krølle, Punker, Mille.

____________________________________________________________________________________

FØR 1.7.2011

Til Den rene bakke

Jeg vil starte med at sige, at det har været en helt igennem tryg og rar oplevelse at få vores kat Snif passet af Den Rene Bakke. De har taget hånd om Snif to gange nu, og det er planen, at de endnu en gang skal tage sig af hende, når vi til sommer drager af sted i en lille uge.

Det, der har gjort det til en så helt igennem god oplevelse, er, at man som katteejer kan mærke, at Pernille selv holder utrolig meget af dyr, og at hun går op i, at de har det godt, mens hun har ansvaret for dem. Derudover kan man lige fra første kontakt mærke, at det også er vigtigt for hende, at man som ejer føler sig tryg. Kattens velbefindende og ejerens tryghed går op i en højere enhed første gang, man mødes for at tegne kontrakten for kattepasningen. Som jeg husker det, blev stort set alt vedr. Snif noteret ned; legetøj, madvaner, kontaktpersoner i tilfælde af, at hun skulle blive syg osv. Man føler, at der er tænkt på alt, og vi var ikke et sekund nervøse, da vi drog af sted til New York.

Vores positive fornemmelse blev bekræftet, da vi kom hjem. Vores kat havde selvfølgelig savnet os, men hun virkede hverken forvirret eller stresset, som hun har gjort enkelte andre gange, hvor vi har haft folk til at passe hende. Så vi havde alt i alt følelsen af, at hun havde haft det godt, mens vi var væk.

Nu kan Snif desværre ikke selv give sit besyv med, men jeg er sikker på, at hun ligesom jeg gerne vil give Pernille og Den rene bakke de varmeste anbefalinger. Vi giver Den rene bakke 5 kattepoter ud af 5 mulige.

M. Rasmussen, AmagerTil Den Bene Bakke

Tusind tak for jeres dejlige måde at passe vores lille "pjok" på. Det er en ren fornøjelse at komme hjem fra weekend eller ferie og så den bare er glad. Ja, den har jo ligefrem taget på. :O) Vi vil aldrig betænke os på at anbefale jer til andre af vores venner eller familie. Det er den bedste service man kan få.

Vi plejede at sende "pjok" på kattepension(bestemt ikke med vores bedste vilje) og den var slet ikke til at kende når den kom og hentede den hjem. Nu kan "pjok" løbe rundt som den plejer og er en rigtig glad kat når vi kommer hjem. Takket være jeres fantastiske service.

Endnu engang tak.

Venlig hilsen

Anita og Jan, FrederiksbergWho' you gonna call? Den Rene Bakke

Jeg er ikke meget for at sende min sky hunkat på pension, så da jeg stod og skulle på sommerferie, anede jeg ikke, hvordan jeg skulle få hende passet.

Indtil jeg faldt over Den Rene Bakkes hjemmeside, som tilbyder pasning i eget hjem. "Lige løsningen for mig," tænkte jeg. Og jeg blev ikke skuffet.

Pernille Dithmar, der driver Den Rene Bakke, udviste en omsorg og betænksomhed over for både min kat og mit hjem, der overgik alle mine forventninger. Jeg kunne ikke have ventet bedre fra et nært familiemedlem - og jeg kom hjem til en glad og tryg kat.

Næste gang jeg drager udenlands, vil jeg tage afsted i forvisningen om, at min kat er i de bedste hænder!

VH
Karen, NørrebroEn hilsen fra Ole & Charlotte

Vi har tre gamle pensionerede katte, som alle har deres små skavanker. Tidligere havde vi naboer og venner til at passe kattene når vi var på ferie, men efter den ene fik sukkersyge er det vigtigt at pasningen er kærlig og professionel.

Nu har vi har igen fået mulighed for at holde ferier med god samvittighed, vel vidende at vores katte får den bedste pleje.

Vi stoler 100% på Den Rene Bakke.

Ole & Charlotte, FrederiksbergAnbefaling, Den Rene Bakke

For et par år siden flyttede vi sammen, og en følge af det var, at vi nu havde 3 familiesammenførte katte. De to brødre Nagra og Kudelski var vant til at blive passet i ferier på en desværre lukket "luksuspension", mens den 13 år gamle Fanny aldrig havde været i pension. Så da vi skulle i sommerhus, lagde vi hovederne i blød for at finde ud af, hvordan vi skulle få de tre små vilddyr passet.

Heldigvis havde Rikke hørt om Den Rene Bakke, og efter et hyggeligt introduktionsmøde blev Pernille overladt ansvaret for kattene.

Det er en beslutning, vi bestemt ikke har fortrudt, for man mærker straks når man kommer hjem, at kattene har haft det godt, har hygget sig og er blevet behandlet med lige så stor kærlighed som med Pernilles egne katte. Så de sidste par år, har det været slut med bekymringer om kattepasning, når vi skal afsted. Slut med bekymringer om at løbe venner og naboer på dørene og slut med at tænke på, om kattene nu også har det godt, når vi er afsted. Udbyttet er tofold: Vi har en god, "ubekymret" ferie og kattene har det bestemt også godt med Pernilles kærlige omsorg (og medbragte legetøj).

Hilsen
Lars og Rikke (og Nagra, Kudelski og Fanny)Til Den Rene Bakke

Vi har benyttet os af Pernilles service idet hun passede vores to perserkatte, mens vi var på 3 ugers ferie, og lad det være sagt med det samme; vi har været ovenud tilfredse. Pernille har været topprofessionel samtidig med, at hun fra første kontakt har været tillidsvækkende, og vi har tydeligt kunne mærke, at hun holder meget af dyr. Da vi kom hjem fra ferien, kunne vi mærke på vores to uldtotter, at de havde fået mere opmærksomhed end når familie og venner har passet dem.

Vi kan kun give Den Rene Bakke vores varmeste anbefalinger.

Christel T. Poulsen & Michael B. Mortensen, København K.I vores hjem er der stor begejstring for dyr, og i de senere år har det været et stort arbejde at få bestilt plads til den alle sammen og køre dem rundt omkring i landet for at få dem passet. Men så faldt vi over denne hjemmeside, og da sommerferien nærmede sig, ringede vi til Karin fra afdelingen i Gilleleje. Vi forklarede, at det drejede sig om en mindre zoologisk have, der skulle passes i cirka tre uger, og nogle af dyrene krævede speciel pasning. Men først ville vi gerne have hende til at komme forbi en weekend, hvor vi skulle til Tyskland. Så kunne vi lige se, hvordan det gik.

Karin besøgte os, før vi tog på weekend og blev sat ind i tingene. Det drejede sig om en kat, en kanin, et marsvin, en fritte, en masse fisk og en slange. Vi var noget usikre på, om vi trods alt skulle få slangen passet et andet sted, for den spiser museunger, der først skal tøs op. Men Karin sagde, at hvis hun bare fik at vide, hvordan den skulle passes, kunne det sagtens lade sig gøre. Alt gik helt perfekt, og dyrene var glade og tilfredse, da vi kom hjem.

I mellemtiden var der kommet en ny indflytter, som også skulle tilses i de tre uger, vi skulle af sted. En skægagame (en øgle), som skulle fodres med levende græshopper. Og græshopperne skulle også fodres. Men dette var tilsyneladende ingen udfordring for Den Rene Bakke.

Det har været en skøn og tryg oplevelse at overlade alle dyrene og planterne til Karin. Vi glæder os til at få besøg af hende igen.

F
amilien BennedsenTil Den Rene Bakke

 I lidt over to år har jeg benyttet mig af Den Rene Bakkes tilbud, når jeg har overnattet udenlands eller udenbys , og derfor har haft brug for at få min kat Siggy passet. Og jeg må sige at jeg (og Siggy) har været ovenud tilfredse med Pernille og Co's service.

Tidligere havde jeg benyttet mig af venner og pensioner, når der har været behov for det, men ingen af delene passede mig særlig godt. Specielt når Siggy havde været på pension havde jeg det skidt, for det var tydeligt, at det bestemt ikke passede herren. Da jeg så hørte om Den Rene Bakke tænkte jeg at det måtte prøves. Og der er ingen tvivl om at Siggy er meget tilfreds med den ordning, når jeg tillader mig at forlade ham. Når han var på pension gik der ofte flere dage før han var sig selv igen, men nu er det slet ikke noget at mærke på ham. Derfor er jeg helt tryg, når jeg skal afsted og overlader nøglerne til Den Rene Bakke.

Christian Petersen, Kbh K

RELATEREDE LINKS:
- Sites vi anbefaler
- Den Rene Bakke i pressen
Email osKontakt os